Picknickset kopen?

Picknickset kopenPicknickset kopen? Bij De Handelaardij! De Handelaardij is de specialist op het gebied van kwalitatieve en duurzame picknicksets en picknickbanken. De Handelaardij gebruikt de beste materialen om uw picknickset zo duurzaam en kwalitatief mogelijk te maken. De picknicksets zijn in verschillende lengtes leverbaar. Heeft u wat minder zitplaatsen nodig? Dan besteld u een kleinere picknickset. Heeft u meer zitplaatsen nodig? Dan kunt u een maximale picknickset lengte kopen van 3 meter.

Picknicktafel kinderen, picknickset kopen?

Bent u opzoek naar een picknicktafel voor kinderen? De kinderpicknicktafels staan niet op de website van De Handelaardij maar uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoud van picknicktafels

Om ervoor te zorgen dat uw picknicktafels langer mee gaan kunt u de volgende onderhoudsinstructies volgen:

  • Maak uw picknickset regelmatig schoon. Dan maakt vuil geen kans om uw picknicktafel te beschadigen.
  • Breng de picknickset naar binnen als u er langere periodes geen gebruik van maakt. Zo komt de tafel minder met vocht in aanraking. Eventueel kunt u de picknicktafel ook afdekken met een tuinmeubelhoes.

Steigerhout picknicktafel

Steigerhout picknicktafel kopen? Er zijn ook picknicktafels gemaakt van steigerhout. Het is erg in om tuinmeubelen te maken van steigerhout. Het grote nadeel van steigerhouten tuinmeubelen is de kwetsbaarheid van het hout. Na verloop van tijd, weer en wind, vergaat en verrot het hout. Steigerhout is geen goede oplossing om te gebruiken als tuinmeubel. Een betere oplossing is om geïmpregneerd vurenhout te gebruiken.

Picknicktafel aanbieding

Bent u opzoek naar een picknicktafel aanbieding? Wij bieden onze picknicktafels aan voor een lage prijs maar uitstekende kwaliteit. Bij meerdere aantallen krijgt u korting op de verzendkosten. Voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen middels de onderstaande gegevens.

Vragen

Heeft u vragen over de picknicksets, kinderpicknicktafels of een vraag over de montage? Wij helpen u graag telefonisch of via mail verder. U kunt ons bereiken op info@dehandelaardij.nl of 06 48 77 80 77.