Koop uw picknicktafel bij De Handelaardij

Zoekt u een geschikte en goedkope picknicktafel voor uw bedrijf, vereniging of gewoon voor uzelf? In Handelaardij heeft u een betrouwbare en geschikte partner gevonden. De houten picknicktafel van Handelaardij is van hoogwaardige kwaliteit en is vrijwel altijd direct leverbaar. Wanneer u overgaat tot een picknicktafel kopen, dan kunt u ervoor kiezen om deze zelf op te halen of te laten bezorgen. De kant-en-klare bouwpakketten zet u snel en eenvoudig in elkaar, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe houten picknicktafel.

Goedkope picknicktafels van hoge kwaliteit

Bij een picknicktafel kopen bij Handelaardij bent u ervan verzekerd dat de tafel uit het beste kwaliteitshout wordt vervaardigd. Nergens anders vindt u een goedkope picknicktafel van dergelijke kwaliteit. Het tafelblad van de picknicktafel is 80 centimeter breed, waar dat in veel andere gevallen slechts 70 centimeter is. Dit biedt u meer ruimte om te genieten van uw tafel binnen het huis of tuin.

Picknicktafel snel en eenvoudig in elkaar zetten

De houten picknicktafel is eenvoudig in elkaar te zetten en omvat niet meer dan een simpel bouwpakket. Inclusief moeren, bouten, schroeven en een makkelijk te begrijpen handleiding zet u, uw picknicktafel in een handomdraai in elkaar. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de Handelaardij, dat u met deskundig advies bij staat.

Bestand tegen alle weersinvloeden

Een veel geziene trend is het gebruik van steigerhout, maar dit vormt geen concurrerend alternatief voor geïmpregneerd tuinhout. Dit is uniek in zijn soort en biedt de ultieme oplossing voor mooie en duurzame tuinmeubels. Het kwalitatief goede hout van de Handelaardij is veel beter bestand tegen diverse weersinvloeden dan het steigerhout. Op de lange termijn beleeft u dan ook veel meer plezier aan een houten tafel van de Handelaardij.

Picknicktafel kopen bij Handelaardij

Een picknicktafel kopen doet u vandaag nog bij Handelaardij, dat al vele jaren de specialist is op het gebied van picknicktafels. U heeft keuze uit een ruim assortiment picknicktafels, zodat u altijd een juiste keuze maakt. Een bestelling is snel en eenvoudig online te plaatsen. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen of contact opnemen met Handelaardij voor meer informatie.