Berken multiplex
Berken multiplexBerken multiplexBerken multiplex
Berken multiplex

Berken multiplex

Berken multiplex is opgebouwd uit relatief dunne fineren is heel gelijkmatig van opbouw. Het is sterk, stootvast, watervast verlijmd en vrijwel spanningsvrij. Blank Berken multiplex wordt zowel in embalage, interieurbouw gebruikt maar ook voor hoogwaardig aftimmerwerk, afhankelijk van de gekozen kwaliteit. Hieronder een uitleg van de kwaliteiten. Heeft u specifieke vragen, stel ze gerust.

Kwaliteiten hebben betrekking op de dekfineren aan beide zijden, de kwaliteitsaanduiding van elke zijde wordt gescheiden door een /

Dekfineer kwaliteit B: Ongevoegd, geschuurd fineer waarin geen proppen zijn toegestaan. Enkele kleine (open) pitkwastjes kunnen voorkomen. Natuurlijke verkleuringen zijn in beperkte mate toegestaan. Enkele minimale splitjes zijn eveneens toegestaan.
B-fineer is in principe geschikt voor zogenaamd blank werk, doch uitzonderlijke eisen ten aanzien van de toepassing dient u vooraf kenbaar te maken.

Dekfineer kwaliteit BB: Overwegend ongevoegd en geschuurd fineer, waarin reparaties door middel van proppen zijn toegestaan. Een beperkt aantal kwastjes is toegestaan, alsmede het voorkomen van enkele splitjes en kopscheurtjes. BB-fineer is geschikt voor schilder- en fineerwerk en kan goed worden beplakt met HPL.

Dekfineer kwaliteit CP: Proppen en andere vormen van reparaties, alsmede grotere vaste kwasten zijn onbeperkt toegestaan. Natuurlijke verkleuringen, waaronder bruin kernhout, vormen geen reden tot afkeur. Splitjes en andere “cosmetische foutjes” zijn toegestaan. In grote lijnen kan worden gesteld dat CP-fineer nagenoeg gesloten en geschuurd moet zijn en als zodanig is het zeer geschikt voor beplakking met HPL.

Dekfineer kwaliteit C: Naast alle bovengenoemde gebreken kan in het algemeen worden gesteld dat in deze fineerkwaliteit grotere gebreken zijn toegestaan en mogen ze tevens in grotere aantallen voorkomen. Het kan voorkomen dat C-kwaliteit in ongeschuurde uitvoering wordt geleverd. In principe is C-kwaliteit geschikt voor toepassing in emballages en eenvoudig constructiewerk.

Bereken uw prijs

Dikte:
Afmeting:
De prijs van het gekozen artikel gaat op aanvraag.
Meer informatie? Neem contact op via het contactformulier!
Aantal:
Prijs per stuk:-,--
Uw prijs:-,--